Kiipeilyn suosio on kasvussa ja uusia kiipeilijöitä löytää lajin pariin jatkuvalla syötöllä. Tiesitkö, että kiipeily Irti Maasta -kiipeilypuistoissa sopii erityisen hyvin lapsille ja nuorille.

Alta löydät seitsemän syytä, miksi kiipeily sopii loistavasti koululaisille (hyviä syitä on enemmänkin, mutta meidän piti vetää raja johonkin, ettei listasta olisi tullut liian pitkää).

1. Kiipeily on monipuolista liikuntaa, joka tarjoaa haasteita ensikertalaisesta konkariin. Joka seinältämme löytyy useita reittejä helposta haastavaan.
2. Kiipeily kehittää mm. lihasvoimaa, liikkuvuutta, silmän ja käden koordinaatiota, notkeutta sekä kolmiulotteista havainnointikykyä
3. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme kauppakeskuksissa hyvien yhteyksien äärellä
4. Sisätiloissa tapahtuva yläköysikiipeily on tilastollisesti turvallisempaa kuin sauvakävely. Automaattivarmistimemme ja Self-Belay -kiinnityslaitteet tekevät kiipeilystä vielä entistäkin turvallisempaa ja helpompaa. Laitteita osaa käyttää kolmivuotiaskin.
5. Huipun saavuttamiseksi pitää hieman ponnistella ja nähdä vaivaa, mutta onnistumisen tuoma kokemus on upea elämys.
6. Näyttävän näköiset ja erikoiset seinät suorastaan houkuttelevat kokeilemaan. Moni alunperin vastarannan kiiski on äkkiä löytänyt itsensä kiipeilyhaasteen huipulta silmät loistaen
7. Liikunta auttaa (myös tutkimusten mukaan) keskittymään ja parantaa oppimistuloksia.

Huikeat koululaistarjouksemme, 5€/koululainen, ovat yhä voimassa. Kouluryhmiä varten avaamme normaalia aiemmin, mutta varaathan vuorosi etukäteen verkkosivujemme kautta. Saat halutessasi myös ryhmätyötilan veloituksetta käyttöösi eväiden syöntiä tai vaikkapa läksyjen tekoa varten.

Lue lisää verkkosivuiltamme ja varaa vuorosi!