Meille puhtaus on äärimmäisen tärkeää. Erityisesti näin influenssakauden aikana sekä koronaviruksen johdosta olemme lisänneet kaikissa puistoissamme ylimääräisiä päivittäisiä puhdistus- ja desinfiointikertoja kaikille kosketuspinnoille.

Myös käsihygienian merkitys korostuu. Meillä on tarjolla käsidesiä, saippuaa ja käsienpesupaikkoja. Muistutamme käsien pesusta ennen ja jälkeen kiipeilyn ja pyydämme asiakkaitamme pesemään kädet ennen kiipeilyä tai synttäriherkuttelujen aloittamista. Kehotamme myös välttelemään kasvojen koskettelemista.

Osana viruksen leviämisen ehkäiseviä toimenpiteitä olemme rajoittaneet kapasiteettiamme, ja otamme alueelle kerrallaan normaalia vähemmän asiakkaita, jotta etäisyyden säilyttäminen muihin ihmisiin on helpompaa.

Suosittelemme, että jäät kotiin jos tunnet itsesi kipeäksi. Jos olet varannut vuoron etukäteen, voit siirtää sen myöhemmälle ajankohdalle tai tarvittaessa perua kokonaan veloituksetta. Mahdollisesti jo maksetut synttäri-, ryhmä- tai muut varaukset pyritään ensisijaisesti siirtämään. Mikäli siirto ei onnistu, hyvitetään maksettu summa vastaavalla määrällä vapaalippuja, jotka ovat voimassa 31.6.2021 asti. Ole näissä tapauksissa yhteydessä suoraan keskuksiin aukioloaikojen puitteissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Olemme automaattisesti pidentäneet kaikkien maalis- ja huhtikuun aikana umpeutuvien lahja- ja sarjakorttien voimassaoloaikaa 31.5.2020 saakka.

Olemme toistaiseksi normaalisti avoinna. Edellä kuvatuilla toimenpiteillä haluamme varmistaa, että jokaisella asiakkaalla olisi mahdollisuus vierailla meillä turvallisin mielin. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta ja päivitämme omia toimintamallejamme tarpeen mukaan.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Aleksi Mattila (aleksi@irtimaasta.fi)