Hei,

Alkuperäisen suunnitelmamme mukaisesti järjestämme mahdollisuuden kiipeillä kerhojen aikana ohjatusti. Ymmärrämme kuitenkin, että kerhokokoontuminen saattaa mietityttää vallitsevassa tilanteessa. Jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua suunniteltuihin kerhosisältöihin, olemme päättäneet laittaa kerho-ohjelmat tauolle kahden viikon ajaksi. Suunnitelman mukainen kerhotoiminta jatkuu siis vasta aikaisintaan kahden viikon päästä. Korvaavat kerhokerrat pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan toukokuussa, ilmoitamme tästä myöhemmin lisää.

Kerho-ohjaajamme ovat kuitenkin paikalla alkavallakin viikolla, ja järjestävät muuta ohjattua toimintaa niille, jotka tulevat paikalle. Nämä kerrat ovat teille veloituksettomia. Toivomme kovasti, että tulisitte kiipeilemään.

Seuraamme THL:n suosituksia ja olemme ryhtyneet erityisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että meillä kiipeily on mahdollisimman turvallista myös tässä poikkeustilanteessa.

Olemme lisänneet kaikkien pintojen puhdistusten ja desinfioinnin määrää ja rajoittaneet kiipeilyalueen kapasiteettia, eli otamme alueelle vähemmän kiipeilijöitä kerrallaan. Ohjaajamme valvovat, että kaikki kiipeilijät ovat terveitä ja pesevät ja/tai desinfioivat kätensä ennen ja jälkeen kiipeilyn. Pyrimme myös hankkimaan kiipeilyyn sopivia hansikkaita, joita asiakkaat ja henkilökunta voivat halutessaan käyttää. Mikäli tilanne aukiolomme suhteen muuttuu, tiedotamme siitä teille välittömästi.

Terveisin,
Aleksi Mattila, Irti Maasta