Nettisivulta löytyi infoa syntymäpäivistä. Sieltä pystyi selkeästi varaamaan liput tarvittavalle henkilömäärälle, sekä haluamansa tarjoilukokonaisuuden. Tarjoilun saaminen paikanpäällä helpotti meitä paljon. Tosin sekin vaihtoehto, että saa viedä omat tarjottavat ja varata vain juhlatilan, tuntuu joustavalta.

Ennen kiipeilyä lapset saivat selkeät ohjeet toimintaan ja konkreettista opastustakin alkuun pääsemiseksi. Kiipeilyseinissä tuntui löytyvän haastetta kaiken tasoisille kiipeilijöille. Rohkeuden ja taidon nopeasti karttuessa, pystyi siirtymään haastavammille seinille. Toisaalta jäi vielä vaikeampiakin seiniä seuraavalla kerralla päihitettäväksi.

Vieraat olivat erittäin tyytyväisiä synttäreiden viettotapaan. Kotimatkalla autossa osa lapsista laittoi vanhemmilleen viestiä, että haluavat viettää omatkin syntymäpäivänsä Irti Maasta -keskuksessa.

Vanhempana olin niin ikään erittäin tyytyväinen: Energisillä lapsilla oli mielekästä toimintaa ja riittävästi herkuttelua kiipeilyn jälkeen. Tarjoilut oli hyvin hoidettu ja henkilökunta ystävällistä. Arvostan.

Syntymäpäiväsankari iloitsi päivänsä kohokohdasta.

Elisa, Samuelin äiti

Porvoo