Tampereen päivänä Tullintorilla kiipeillään lasten hyväksi - tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Irti Maasta Tullintori järjestää Tampereen päivänä 1.10.2019 kiipeilytapahtuman, jossa kuka tahansa pääsee kokeilemaan kiipeilyä veloituksetta. Jokaisesta suorituksesta lahjoitamme yhden kiipeilylipun hyväntekeväisyyteen. Kiipeilykokeilu tapahtuu aikaseinällä, jossa omasta suorituksesta saa otettua aikaa. Tiesitkö muuten, että nopeuskiipeily on yksi kiipeilyn osa-alue ensi kesän olympialaisissa? Päivän parhaat suoritukset palkitaan lippupaketeilla.

Kiipeilemällä autat lapsia ja nuoria

Haluamme tarjota onnistumisen kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä myös niille, jotka eivät muuten pääsisi kiipeilemään.  Jokaisesta suorituksesta, josta on otettu aikaa, lahjoitamme yhden vapaalipun Kissanmaan perhetukikeskukseen. Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun lyhytaikaisia laitospalveluita lapsille ja nuorille. 

Kissanmaan perhetukikeskuksen johtaja Kaisa Kukkohovi ja Nuorten osasto 2 vastaava ohjaaja Päivi Rupponen ilahtuivat kuullessaan ajatuksestamme. "Ilahtuneena ja tyytyväisinä saamme ottaa vastaan tulevan lahjoituksenne. Yksikössämme on lapsia ja nuoria, joille on varmasti iloa tulevasta lahjoituksestanne. Halukkaat pääsevät kokeilemaan sellaista, mikä antaa ehkä mukavan kokemuksen itsensä ylittämisestä tai omien rajojen testaamisesta. Kiitos teille!"  

"Halusimme tarjota tilaisuuden kokea unohtumattomia elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia myös niille lapsille ja nuorille, joilla näitä mahdollisuuksia ei välttämättä ole. Osana Tampere-päivää meille oli tärkeää löytää paikallinen taho, jonka kanssa toteuttaa tämä kampanja. Kissanmaan perhetukikeskuksen perhetukikeskuksen toiminta ja henkilökunta tekivät meihin vaikutuksen, minkä vuoksi teemme lahjoituksen heille." toteaa Irti Maasta Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Mattila.

Tapahtumapäivän kulku

Tapahtuma järjestetään tiistaina 1.10. tiloissamme kauppakeskus Tullintorin pohjakerroksessa (katso kartta ja osoite täältä). Tapahtuma-aika on 18:30 - n. 19:45. Kun saavut paikalle, tiimiläisemme näyttää, miten valjaat puetaan päälle (ja tarkistaa, että ne on puettu oikein), kertoo toimintaohjeet ja opastaa alkuun. Voit tehdä yhden suorituksen aikaseinällämme (jos on rauhallista eikä jonoja, saatat saada mahdollisuuden parantaa aikaasi).

Ota mukaasi puhdaspohjaiset kengät (sisäpeli- tai jumppatossut ovat hyvät) ja liikunnalliset vaatteet. Sukillakin voi kiivetä, mutta silloin annat tasoitusta niille, joilla on kengät. Meiltä ei valitettavasti voi lainata kenkiä.

Sarjoja on neljä: alle 18 v tytöt ja pojat sekä naiset ja miehet erikseen. Ilmoitamme voittajat FB-sivuillamme @irtimaastatullintori tapahtuman jälkeen. Samalla kerromme, Kissanmaan perhetukikeskukselle lahjoitettujen lippujen määrän.

Otamme tapahtumasta kuvia FB- ja IG- kanaviimme. Ilmoitathan kuvaajalle, mikäli et halua kuvaasi julkaistavan. Omien kuvien ottaminen on sallittua, merkitsethän meidät myös näihin hashtageilla #irtimaasta #tamperepäivä.

Tervetuloa juhlimaan Tamperetta ja tekemään hyvää kanssamme!