Seuroille ja joukkueille tarjoamme

banner 

Ryhmälipulla kiipeilette kympillä

Tuo tiimisi kiipeilemään normaaliin kiipeilyryhmään erittäin edullisin ryhmähinnoin! Ryhmälipulla kaikki tiimin jäsenet kiipeilevät hintaan 10€/kiipeilijä! Tarjoushinta koskee urheiluseuroja, partiolaisia ja opiskelijoita. Minimi ryhmäkoko on 15 henkeä. Ryhmäliput ovat varattavissa mahdollisuuksien mukaan myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa ole yhteydellä suoraan siihen keskukseen, johon haluat tehdä varauksen.

banner 

Seurojen yksityiskiipeily

Yksityiskiipeilyssä koko kiipeilyalue ja ohjaajat on varattu teitä varten tunniksi. Voitte muodostaa pieniä tiimejä tai kisailla yksilöinä toisianne vastaan pilke silmäkulmassa. Vaihtoehtoisesti voitte myös kiipeillä koko tunnin omaan tahtiin. Henkilökunta neuvoo ja tsemppaa kiipeilijöitä koko tilaisuuden ajan.  

banner 

Kausijuhlat

Kausijuhlat kruunaavat kauden! Vietä seuran juhlat seinillä kiipeillen ja juhlatilan herkuista nauttien. Kausijuhlat koostuvat tunnin yksityiskiipeilystä ja 40 minuutin juhlatilan vuokrasta. Lisäksi voitte tilata maistuvat herkut odottamaan valmiiksi juhlatilaan kiipeilyn päättymisen jälkeen. Tarjoiluita voi myös täydentää omilla eväillä.

Ohjatut leikkimieliset kisat ja aktiviteetit

Vapaan kiipeilyn lisäksi teillä on mahdollisuus varata lisämaksusta ohjaaja vetämään hauskoja ja koukuttavia pelejä ja tehtäviä kiipeilyalueelle. Ohjaajan vetämät ohjelmakokonaisuudet viihdyttävät varmasti niin kiipeilijöitä kuin katsojiakin. Lue alta esimerkkejä ohjaajan vetämistä peleistä.

Kuvajahti

Etsi, löydä, kerää ja ratkaise.

banner 

Etsi piilotettuja kuvapalasia ja ratkaise arvoitus. Koitatteko löytää ensin kaikki palat, vai jäävätkö toiset purkamaan arvoitusta?

Vapaa kiipeily

Ohjattua kiipeilyä omaan tahtiin.

banner 

Tutustu monipuolisiin kiipeilyhaasteisiimme ohjaajan opastuksella. Opi kikat ja niksit vaikeimpienkin reittien huiputtamiseen!

Sanajahti

Kerää kirjaimet ja selvitä sanat.

banner 

Etsi vihjeiden avulla kiipeilyseinille piilotettuja kirjaimia ja selvitä mikä sana tai lause niihin kätkeytyy.