Pienemmän porukan privaattikiipeily Raisio (max. 15 kiipeilijälle)

Pienemmän porukan privaattikiipeily Raisio (max. 15 kiipeilijälle)

150,00 €

Kuvaus

Kiipeilisitkö mieluummin omalla porukalla? 4-15 hengen ryhmäsi saa koko koko kiipeilyalueemme kaikkine hauskoine ja haastavine seinineen yksityiskäyttöön tunnin ajaksi. Paikalla on yksi ohjaaja varmistamassa turvallisen ja onnistuneen kiipeilykokemuksen. Tervetuloa kokeilemaan ja kisailemaan seinillämme!

Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Pienemmän porukan privaattikiipeily on erikoistuote, jonka tarjoamme mahdollistaaksemme hauskan kiipeilykokemuksen niille, jotka liikkuvat mieluummin oman tutun ryhmän kanssa. Tämä tuote on tunnin mittainen yksityiskiipeily valitsemallesi 4-15 hengen ryhmälle. Kiipeilyn hinta on 150 € riippumatta kiipeilijöiden määrästä (jos ryhmäsi on isompi, ks. tuotteemme Privaattikiipeily max. 25 kiipeilijälle).

Kaikki seinämme ja kiipeilyhaasteemme ovat käytettävissänne ja paikalla on yksi ohjaaja auttamassa teidät alkuun ja varmistamassa turvallisen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja aikoja huippuunsa. Yksityiskiipeilyvuorojen välillä on aina tyhjää aikaa, jolloin ryhmät eivät kohtaa toisiaan ja pintoja saadaan lisädesinfioitua. Tervetuloa kiipeilemään!