Privaattikiipeily Raisio (max. 25 kiipeilijälle)

Privaattikiipeily Raisio (max. 25 kiipeilijälle)

250,00 €

Kuvaus

O tempora, o mores! Yksityisyys mahdollistettakoon. Tämä tuote on yksityiskiipeily enimmillään 25 hengen ryhmälle. Ryhmäsi käytössä on tunnin ajan koko koko kiipeilyalueemme kaikkine hauskoine ja haastavine seinineen. Ohjaajamme varmistaa turvallisen ja onnistuneen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä on paitsi hauskaa, se lisäksi sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Haasta siis mukaan perheesi, ystäväsi, työkaverisi… Tervetuloa kiipeilemään ja kisailemaan seinillämme!

Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Privaattikiipeily on erikoistuote, jonka tarjoamme mahdollistaaksemme hauskan kiipeilykokemuksen niille, jotka liikkuvat mieluummin oman tutun ryhmän kanssa. Tämä tuote on tunnin mittainen yksityiskiipeily valitsemallesi 16-25 hengen ryhmälle. Privaattikiipeilyn hinta on 250 € riippumatta kiipeilijöiden määrästä (jos ryhmäsi on enintään 15 hengen kokoinen, ks. tuotteemme Pienemmän porukan privaattikiipeily).

Kaikki seinämme ja kiipeilyhaasteemme ovat käytettävissänne ja ohjaajamme auttaa teidät alkuun ja varmistaa turvallisen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja aikoja huippuunsa. Yksityiskiipeilyvuorojen välillä on aina tyhjää aikaa, jolloin ryhmät eivät kohtaa toisiaan ja pintoja saadaan lisädesinfioitua. Tervetuloa kiipeilemään!