Privaattibileet luolaseikkailussa synttärisankarille Tampere

Privaattibileet luolaseikkailussa synttärisankarille Tampere

150,00 €

Kuvaus

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy luolaseikkailu, juhlatila ja pienet tarjoilut. Privaattibileiden hinta on 15 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 150 €).

Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily, juhlatila ja pienet tarjoilut. Privaattibileiden hinta on 15 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 150 €). Irti Maasta -keskuksessa järjestät helposti huippuhauskat synttärit 2-15 kiipeilijälle nyt myös yksityisesti.

Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  1. Aktiviteetti: luolaseikkailu, Tampereella tarjolla on myös kiipeily (katso oma tuotteensa tästä)
  2. Hauskasti teemoitettu juhlatila ja
  3. Pienet tarjoilut: poppareita, karkkia, mehua ja vettä.

Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja loppusiivous sisältyy hintaan (katso tarjoilupaketin sisältö täältä). Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät. Privaattibileiden hinta on 15 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 150 €).