Näin varmistat huikeat synttärit


Lue tai tulosta tästä tiiviit ohjeet synttäreiden järjestämiseen.

Saapuminen

Varaukseen / kutsuun merkitty alkamisaika on alkuopastuksen alkamisaika. Suosittelemme saapumaan paikalle hieman ennen ilmoitettua aikaa, jotta ehditte ilmoittautumaan lipunmyynnissä ja vaihtamaan tarvittaessa vaatteet ennen alkuopastusta.

Saapuessasi keskukseen ilmoittaudu kassalla (varauksen tekijän nimi ja/tai tilausnumero nopeuttaa varauksen löytymistä). Jos saavut vieraana, kerro kenen synttäreille olet tulossa, niin henkilökuntamme osaa opastaa oikeaan paikkaan.

Vaatetus

Suosittelemme kiipeilyyn liikunnallisia vaatteita. Sisäpelikengät tai kerhotossut ovat suositeltavat. Paljain jaloin kiipeily on kielletty, mutta sukkasillaan voi kiipeillä (et tarvitse trampoliinisukkia).

Keskuksesta löytyy tilat vaatteiden vaihtoa varten, kuten myös pienet lukolliset lokerot tavaroiden säilytykseen.

Juhlatila ja aikataulu

Irti Maasta -synttärit alkavat aktiviteetilla (kiipeily / luolaseikkailu), jonka jälkeen siirrytään juhlatilaan nauttimaan herkkuja. 

Aktiviteetit

Keskuksista löytyy valtava joukko erilaisia kiipeilyhaasteita. Seinät ovat 8-10 metrin korkuisia ja näköalat kauppakeskuksen sisällä ovat takuuvarmasti unohtumattomat! Automaattivarmistimet huolehtivat turvallisuudesta, ja koulutetut ohjaajamme auttavat ja neuvovat koko kiipeilysession ajan. Nautiskele näkymistä tai hae hiki pintaan, kaikki onnistuu meillä!

Luolaseikkailussa (ei kaikissa keskuksissa) on liki sata metriä seikkailtavaa. Pohjois-Euroopan ensimmäinen luolaseikkailu takaa jännittäviä elämyksiä fossiilien metsästyksestä tippukivien tutkimiseen. Ryömi tunneleissa ja suorita tehtäviä erilaisissa kammioissa. Voit myös sammuttaa otsalampun ja kokeilla, miltä tuntuu seikkailla pimeässä. Ohjaajamme ovat ryhmän mukana koko ajan alusta loppuun.

Huoltajat

Huoltajat kiipeilevät halutessaan seurueen mukana, sillä kiipeily ei ole vain lasten leikkiä. Voit lunastaa itsellesi lipun ja osallistua alkuopastukseen ja kiipeilyyn, tai halutessasi voit hyödyntää kauppakeskuksen muita palveluita synttärivieraiden kiipeilyn ajan. Juhlatilassa huoltajan on oltava mukana.

Tervetuloa juhlimaan!