Tiimipäivä, asiakastilaisuus tai jotain siltä väliltä


Kiipeily sopii kaikille, tarvitset vain leikkimieltä mukaan!


Kiipeily tuottaa myönteisiä kokemuksia ja tiivistää ryhmähenkeä

Kiipeily Irti Maasta –keskuksessa on aktiivista ja kaikille sopivaa hauskanpitoa. Olit sitten ensikertalainen tai kokenut konkari, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä ja haasteita. Huikeat ohjelmat, pelit ja tehtävät tiivistävät ryhmähenkeä ja tarjoavat osallistujille mahtavan myönteisiä kokemuksia ja itsensä ylittämisen elämyksiä. Ohjelmat on suunniteltu kaikille sopiviksi, joten kenenkään ei tarvitse jäädä maahan murjottamaan.

Sisältö

Yritystilaisuudet ovat yksityiskiipeilyitä, eli alueella ei teidän lisäksi ole muita kiipeilemässä.

Kiipeily Yritystilaisuuksiin sisältyy tunnin ohjattu yksityiskiipeily varusteineen. Mukaan tarvitsee ainoastaan sisäliikuntaan sopivat kengät ja vaatteet. Ennen kiipeilyä pidetään viidentoista minuutin alkuopastus. Kiipeilyalueella teitä tsemppaa osaava henkilökuntamme.

Kokoustila Kokoustila on käytössänne 40 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Kokoustilassa on hyvä kerrata kiipeilyä ja nauttia vaikka tarjoiluista. Tila on lisämaksusta varattavissa myös pidemmäksi aikaa, vaikka koko päivän kokouksiin kiipeilyä ennen tai sen jälkeen. Halutessanne huoneen pidemmäksi aikaa, olkaa yhteydellä suoraan keskukseen.

Lisämaksusta Täydennä tilaisuus erikseen tilattavilla tarjoiluilla. Valittavanasi on pientä suolaista, välipalakeksejä, naposteltavia ja kiipeilyjuomia, sekä totta kai kahvia ja teetä. Halutessasi voit myös tuoda omia tarjottavia kokoustilaan.

Skyscraper

Vaivatonta ja helppoa

Jokaisella seinällämme on turvallisuuden takaava automaattivarmistin, minkä avulla osallistujat voivat käyttää varatun ajan täysipainoisesti kiipeilyyn ilman turhaa odottelua. Turvallisuuden maksimoivat Self-Belay –laitteet, jotka estävät vääränlaisen kiinnittymisen varmistimeen.

Keskuksemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppoa saapua julkisilla tai omilla kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa löytyy hyvin niin autoille kuin polkupyörillekin.

"Hienot puitteet, hyvä ja joustava palvelu yhdessä sydäntä tykyttävän, vähän erilaisen elämyksen kanssa oli avain onnistuneeseen tiimikokoukseen"

Henry Kytölä, Whirlpool Nordic Oy

Pahus vieköön, postituslistalle liittymisesi epäonnistui. Yritähän uudelleen
Huikeaa, klikkaa vielä inboksiisi tulevaa vahvistusviestiä ja olet listalla!

Liity postituslistallemme

Liity postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla yritystapahtumista ja muista uutuuksista!

Valitse koukuttava ohjelmapaketti tilaisuuteenne

Vapaan kiipeilyn lisäksi firmatilaisuudet sisältävät ohjausta ja opastusta sekä mahdollisuuden hauskoihin ja koukuttaviin peleihin ja tehtäviin. Ohjelmakokonaisuudet viihdyttävät varmasti niin kiipeilijöitä kuin katsojiakin. Lue lisää alta ja lisää haluamasi kokonaisuus varaukseen varausvaiheessa.

Kuvajahti

Etsi, löydä, kerää ja ratkaise.

banner

Etsi piilotettuja kuvapalasia ja ratkaise arvoitus. Koitatteko löytää ensin kaikki palat, vai jäävätkö toiset purkamaan arvoitusta?

Vapaa kiipeily

Ohjattua kiipeilyä omaan tahtiin.

banner

Tutustu monipuolisiin kiipeilyhaasteisiimme ohjaajan opastuksella. Opi kikat ja niksit vaikeimpienkin reittien huiputtamiseen!

Sanajahti

Kerää kirjaimet ja selvitä sanat.

banner

Etsi vihjeiden avulla kiipeilyseinille piilotettuja kirjaimia ja selvitä mikä sana tai lause niihin kätkeytyy.banner

Miten käytännössä?

Varatkaa teille parhaiten sopiva ajankohta varauskalenterista. Poikkeusaikatauluista kannattaa olla riittävän ajoissa suoraan yhteydessä keskukseen.

Saapukaa paikalle hieman ennen sovittua aikaa, jotta ehditte tarvittaessa vaihtaa vaatteet ja lunastaa liput. Varauksen alkamisajankohta on alkuopastuksen alkamisaika, jolloin kaikkien osallistujien on hyvä olla paikalla. Sessio alkaa varusteiden vaihdolla ja opastuksella, jonka jälkeen siirrytään valvotusti kiipeilemään. Kiipeilyaikaa on koko tunti. Ajan päätyttyä ohjaaja pyytää siirtymään takaisin varusteidenvaihtotilaan. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot, suihkutiloja meillä ei ole. Kiipeilysessioon jälkeen kokoustilamme on käytössänne 40 minuuttia.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Keskusten sivuilta alempaa löydät valmiita paketteja varattavaksi, mutta voit olla myös suoraan yhteydellä jos tarvitset lisätietoja tai tarjouksen. Soita Pertulle (050 531 9095) tai lähetä hänelle viesti perttu@irtimaasta.fi.

Varaaminen ja maksaminen

Valitse oikea tuote alta. Seuraavassa kohdassa valitse päivä- ja kellonaika ja valitse haluamasi lisät varaukseen. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnuksia tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Varaa tilaisuus etukäteen. Maksa saapuessasi, etukäteen verkossa tai laskulla. Paikan päällä voit maksaa käteisellä, kortilla, laskulla tai näiden yhdistelmällä. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen.

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Varaus tulee perua viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme

Muista myös lahjat asiakkaille tai henkilökunnnalle!

<hr/>

/ sivu
Laskeva

4 tuote(tta)